Σελίδες

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Καλό μήνα! καλημέρα και αντίο. Σας χαιρέτησα?

Ο Χριστός του Νταλί, έργο του 1969. Ενας Χριστός ξαπλωμένος -θυμίζει τον τεράστιο Κούρο της Νάξου- μόνο που είναι φτιαγμένος από σκουπίδια. Την εικόνα έστειλε ο Π εδώ, στο πολυθρύλητο ποστ του Cyrus, με τίτλο «Με διαφορά ήθους», όπου θίγεται η διαφορά ήθους σε εκδηλώσεις διαφωνίας με έργα Τεχνης.
Τα σχολεία όπου νά 'ναι θα ανοίξουν, οι μαθητές οι καημένοι θα πάνε να (παρα)μορφωθούν. Γονείς και Δάσκαλοι, το νου σας: μην αφήνετε τα μυαλουδάκια των παιδιών να γίνονται έρμαιο των διαφόρων ΜΜΕ. Βλέπετε μαζί με τα παιδιά σας τις αγαπημένες τους σειρές και σχολιάζετε, μην τα αφήνετε μόνα τους να αποβλακώνονται.
Θυμάμαι τότε που παιζόταν ο 1ος Μπιγκ Μπράδερ που ήταν στη μόδα και συζητιόταν στα διαλλείμματα. Βλέπαμε μαζί με τη μικρή μου κόρη όλα τα επεισόδια -η μεγάλη σνομπάριζε την εκπομπή, η μικρή είχε δηλώσει ότι οπωσδήποτε θα τα δει. Μετά τα πρώτα 2-3, δεν ήθελε να βλέπει πλέον, επέμενα όμως να το πιει το ποτήρι ως τον... πάτο! Να μπουχτίσει από τη βλακεία. Είδε λοιπόν, και απήλθε... Εμαθε να κρίνει, να συγκρίνει, να διαλέγει, να καταλαβαίνει. Αυτά και Καλή σας μέρα, Καλή Βδομάδα, Καλό Μήνα. Μπήκε ο Σεπτέμβρης. Αρχισαν τα πρωτοβρόχια και 'γώ θα λείψω επ' αόριστον. Οταν έχω διάθεση θα ποστάρω -πράγμα δύσκολο, μια και διακοπές σημαίνουν (για μένα) διακοπές από όλα.

-->> το πολύ πολύ να γράφω καμιά μπουρδίτσα από το κινητό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o δάσκαλος χρειάζεται πολύ κόπο για να αντιπαλαίψει τα Μεε...
και δυστυχώς ζούμε στην εποχή που ο κόπος πρέπει να εξαργυρώνεται μόνο με χρήμα...

ange-ta είπε...

καλο χειμώνα ροδίτσα μας. Θα μου λείψεις!
πέρασα απο το ο.μμπόϊ και του είπα, ότι όποιος ανακατευεται με τα πίττουρα τον τρων οι κόττες.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα Ροδιά και καλές διακοπές, την καλύτερη εποχή διάλεξες, πραγματικά...

pølsemannen είπε...

Καλές διακοπές!

Αν ημπορούσε και η πλειονότης του πτωχού πλην τιμίου λαουντζίκου να κάμνει διακοπάς Ιούνη-Ιούλη, ή Σεπτέμβρη, θα το έκανε διότι τον Αυγούστη δεν αντέχεται η πολυκοσμία.

Ο ένας πάνω στον άλλον!

Κι όταν με το καλό γυρίσεις, καλό χειμώνα!

faraona είπε...

Ροδια μου
καλες διακοπες.
Να περασεις πολυ καλα και να μας θυμασαι βρε ποτε ποτε με κανενα ποστακι...θελουμε να σε διαβαζουμε γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?

πολλα φιλια

KitsosMitsos είπε...

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε. Και πάνω απ'όλα καλά να περάσεις!