Σελίδες

Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Τρεις πέτρες από τη συλλογή μου



Τρελαίνομαι για τις πέτρες. Μια ζωή τις μαζεύω στα ταξίδια μου, κυρίως τα θαλασσινά. Εχω μια τεράστια συλλογή από πέτρες. Αν είχα κι εκείνες που είχα αφήσει να φυλάξει η μάνα μου, που θεώρησε καλό να τις στρώσει στον κήπο, η συλλογή μου θα ήταν πλουσιότερη! Για αρχή, παρουσιάζω τρείς από αυτές. Τις πήρα από ένα καλάθι, εντελώς στην τύχη και σίγουρα δεν είναι οι ωραιότερες. Κάθε πέτρα έχει και μια ιστορία, ταξιδιωτική συνήθως. Την χαϊδεύω και μου τη διηγείται υπομονετικά. Η πέτρα έχει σπάνια προτερήματα που λείπουν από πολλούς ανθρώπους.

-->> klik! πάνω σε κάθε πέτρα να μεγαλώσει

9 σχόλια:

amelie είπε...

καλημερα ροδια...
και εγω μαζευω πετρες.. αλλα συνεχεια εξαφανιζονται.. αλλ ειναι υπεροχο να συλλεγεις κατι φυσικο...
γεια και χαρα

ανεστης είπε...

Τώρα αν σου πω οτι αυτό που διακρίνω στην κορυφή της μεσαίας πέτρας σε συνδιασμό με το "τη χαιδεύω" και "κλικ να μεγαλώσει" κάνουν σόκιν συνειρμούς, θα με πεις χοντράνθρωπο και δεν το θέλω.
Άσε δε λέω τίποτα!

faraona είπε...

Ροδια μου ξερεις που βρικα καταπληκτκες?Εχω κι εγω το ψωνιο βλεπεις.Σε μια παραλια στα Κηθυρα που δεν μπορω τωρα να θυμιθω πως λεγοταν ...ειναι ομως ολες σε αποχρωσεις του πρασινου.Φοβερες.Κι αυτες που βλεπω εδω μου αρεσουν πολυ...!
φιλια

Rodia είπε...

Οι πετρες αυτες κουβαλαν ενα ολοκληρο μυθιστορημα! Καποια φορα μπορει να το γραψω -εστω την περιληψη...
Ειναι απο τη Λαμπη της Πατμου και σημερα Λαμπη δεν υπαρχει -ισως να φταιω και'γω που αποκαλυψα σε ασχετους ανθρωπους το μυστικο καποτε.

Rodia είπε...

Αμελιτσα μου, χαιρομαι παρα πολυ (μα παρα πολυ!) που σε βλεπω να περνας! μακια:-))))))

Rodia είπε...

Ανεστη, πι-πε-ρι!!!!:-)))
Γυρισες φουριοζος και ανανεωμενος διακρινω ;)

Άκης Καπράνος είπε...

ΑΑΑΑΑΑ! Τι φοβερές πετρούλες - και πόσο γαμάτα θα γυαλίζουν στον καλοκαιρινό τον ήλιο. Διάολε, έρχεται καλοκαίρι, ε;

Χαιρετισμούς.

Hristos G. K. είπε...

και εγώ μαζεύω και μου θυμίζουν...

ILIAS είπε...

Κάποτε μάζευα κοχύλια και πέτρες σε μια παραλία που έκανα μπανάκι με την Χ μου. Ως και αστερία με μάσκα και καλάμι μάζεψα. Εκείνη μου έβαζε τις φωνές γιατί λέει την άφηνα "μόνη" (Μιλάμε δεν την είχα αφήσει απ'το οπτικό μου πεδίο). Χ λοιπόν. Χ και όποια το ξανακάνει. Ένα καλό τεστάκι για να τεστάρεις αν ο άνθρωπός σου έχει αισθήματα! Δεν τό'κανα επίτηδες τότε, μετά το κατάλαβα... Απίστευτο το τι μου θύμισες Rodia

Την καλησπέρα μου