Σελίδες

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Επίθεση πουλερικών στην αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής!

Η Βουλή γέμισε κοκκοράκια και κοκκόρια! Φρέσκια-φρέσκια ανταπόκριση απο το κτίριο του Κοινοβουλίου - Σύνταγμα, προ ολίγου: «οι καθαριστές της αίθουσας Συνεδριάσεων του Κοινοβουλίου αντίκρυσαν άφθονα (και φθονερά) κοκκόρια να ξεφυτρώνουν από τα έδρανα των μελών της αντιπολίτευσης και να τρώγονται μεταξύ τους. Κοκκόριζαν στεντορίως και αλληλομαδιόντουσαν με μανία δι άγνωστον αιτίαν.»
Αυτό που εικάζω είναι ότι το συμβάν αποτελεί συνέχεια της προχθεσινής έκτακτης συνεδρίασης, όπου οι αρχηγοί των αντιπολιτευόμενων κομμάτων προσπαθούσαν να επιδείξουν τον κοκκορισμό τους, για να κερδίσουν την καρδιά της εκλεκτής τους δίμετρης Προέδρου, αλλά ματαίως... Πρέπει να ψηλώσουν πολύ, λέμε, για να τα προσέξει κανείς.
_________
ΣΗΜ.1. αλήθεια, προσέξατε πόσο λέπτυνε ο κ. Μπένυ; τουλάχιστον 10-15 κιλάκια υπολογίζω και αναρωτιέμαι για την αιτία του φαινομένου. Του κόπηκε η όρεξη ξαφνικά ή προέκυψε γεροντοέρωτας και θέλει να δείχνει κομψός; ε;
ΣΗΜ.2. αμ ο κ. Σαμ; που δήλωσε περί «ευθέως αντρός»; Μάλλον σκέφτεται να ανοίξει Σχολή Αντρών Αληθινών (πάσα γη, κλπ) και άρχισε τη διαφήμιση απο το τζάμπα ΜΜΕ.. λέμε τώρα...

ΣΗΜ.3. πιθανολογώ ότι το μένος των (αληθινών, ευθέων -αλά Σαμ) αντρών εκειμέσα έχει κάποια βάση... δηλαδή ότι... επειδή μάλλον οι περισσότεροι εξ αυτών υπήρξαν μαθητές σχολείων αρρένων -και ουχί μεικτών- δεν έχουν συνηθίσει τη γυναικεία εικόνα/παρουσία σε θέση ισότιμη, βγάζουν τώρα (ΤΩΡΑ, αλά Βενιζέλ) τα απωθημένα τους, διατηρώντας εισέτι την έκπληξίν των.
ΣΗΜ.4. σκέφτομαι μήπως ήταν καλύτερα τα πρόβατα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: