Σελίδες

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Οι μαθητές του κ. Βαρουφάκη είναι πολύ άτακτοι!

Φλυαρούν, παπαρδελίζουν, στραβομουτσουνιάζουν, δεν προσέχουν μπας και μάθουν κάτι χρήσιμο, φτύνουν, κοροϊδεύουν, βγάζουν γλώσσα, πετάνε σαϊτες μέσα στην τάξη... κάνουν σαν άτακτα σχολιαρόπαιδα τεσπα...

Ποιοι; μα.. οι "φίλοι και εταίροι μας", που -υποτίθεται- κόπτονται να μας σώσουν! Αγνωστό από τί... από κάναν ιό μάλλον ή από κάποια επιδημία δημοκρατικής προέλευσης. Το λαϊκό ευρωπαϊκό κόμμα έχει λυσσάξει, οι τραπεζίτες επίσης, όλοι οι σοβαροί (και γραββατωμένοι) άνθρωποι -και ευρωπαίοι βεβαίως- κάτι τι έχουν να προσάψουν εναντίον μας.

Χαμένοι μέσα στα στρατευμένα τους μυαλά, οι δευτεροκλασσάτοι τεχνοκράτες, οραματίζονται την υποταγή όλων των πολιτών της Ευρώπης, προβάροντάς τη στους έλληνες. Ετσι νομίζουν ότι θα πετύχουν την ανέλιξή τους σε αιώνιους εξουσιαστές, μέσω του χρήματος των τραπεζών. αλλά... οι τραπεζίτες δεν κοιμούνται! Αντε, σε λιγάκι θα ψηφίζουμε τραπεζίτη για πρωθυπουργό -αν θα επιτρέψουν τις εκλογές φυσικά!

_______________
ΣΗΜ. Αν οι "φίλοι και εταίροι μας" τοποθετούν τον εαυτό τους σε θέση (κακού και άτακτου) μαθητή, δεν φταίει ο κ. Βαρουφάκης που ΕΙΝΑΙ καθηγητης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: