Σελίδες

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

QUIZΖΖΖ


Ποιος ειναι αυτος ο κυριουλης που μοιαζει με μετενσαρκωση του μακαριτη Αβερωφ; Φτυστος ειναι, κρατα και γκλιτσα!

-->> οποιος βαριεται να ψαξει, ας πατησει εδω: °

10 σχόλια:

Glavkos είπε...

Χμμμμμ..ενδιαφέρον μου φαίνεται αυτό .. το προωθώ πάραυτα...και σε πολλές κατευθύνσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, μετά τον Elvis, θα έχουμε σενάρια και για τον Αβέρωφ;

Alice World είπε...

Όχι ρε συ αυτός ειναι ο Ουμπέρτο Έκο, αυτός είναι ο φιλόσοφος και ο άνθρωπος που έγραψε το έκκρεμές του φουκό και το όνομα του Ρόδου; Τελικά καλά λένε πως είναι καλύτερα να ζεις στη φαντασία σου μερικές φορές! :ο)))

Rodia είπε...

Alice World, πώς τον γνωρισες χωρις μουσι; Σιγουρα δεν το πατησες το κουμπακι; :))))

Alice World είπε...

Όχι το πάτησα το κουμπάκι (αμαρτία εξομολογημένη) και αμέσως απογοητεύτηκα τόσο πολύ, γιατί είναι από τους αγαπημένους μου συγγραφείς και με χάλασε η εικόνα του μεσόκοπου τζογαδόρου με την πλάτη στο τοίχο μην του καταφέρουν καμιά πισώπλατη μαχαιριά και το μπαστουνάκι... Γιαυτό σου λέω καμια φορά είναι καλύτερα να μένεις στη φαντασια και να μην ξέρεις την πραγματικότητα. :ο)

Rodia είπε...

Κι αυτο το πορτοκαλι τι σου λέει; Απαπαπαπα! με τη σκια του συγγραφεα να πεφτει κατω απο το αμπαζουρακιον... Πληρης απομυθοποιηση :))
(οξεια κουτσομπολιτιδα με επιασε λεμε!)

Rodia είπε...

Ο φωτογραφος τον κατεστρεψε τον ανθρωπο! :ΡΡ

Alice World είπε...

Αστά να πάνε!!! Αν και το φανταζόμουνα διαφορετικά ρε ροδιά μου, πιο ψηλό με γλυκές ρυτίδες στο πρόσωπο, πιο αδύνατο, με μια ματιά γεμάτη από τη ζωή που έζησε... πιο φιλόσοφο, πιο συγγραφέα. Δεν ξέρω αν με εννοείς και αν συμφωνείς μαζί μου;

ATHENA είπε...

ΣΚΑΤΟΓΕΡΑΣΕ Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ,

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΜΩΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΤΑ "ΑΥΤΙΑ" ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ 30ΑΡΗ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕ ΤΟΥΤΗ, ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ.

ΦΙΛΙΑ

Rodia είπε...

Η αληθεια ειναι, παιδια, πως και'γω απογοητευτηκα απο την εικονα του. Ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτη που ειχα στο μυαλο μου. Εκεινη η παλιοτερη με τη γενειαδα παρεπεμπε σε αλλου τυπου ανθρωπινη κατασκευη...

Για σκεψου τι γινεται τωρα με τις εικονες που σχηματιζουμε στο νου μας για ανθρωπους, ΧΩΡΙΣ να εχουμε δει καν εικονα τους!!!
..για τουτο λεω.. μυστηριο οργανο ο εγκεφαλος.. :))