Σελίδες

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

NIGHT ON EARTH "in a silent way"


Οι «ήσυχες», ‘in a silent way’, ακουστικές βραδιές του μικρού συνόλου των Night On Earth ξεκινούν για αυτό το χειμώνα, με δύο εμφανίσεις στο αγαπημένο και οικείο Καφέ Αλάβαστρον, δύο Δευτέρες του Νοέμβρη, 23 και 30, με ξεχωριστούς καλεσμένους για κάθε βραδιά.

Το σχήμα ως τρίο -Σοφία στη φωνή, Juanito στο βιολί και Costinho στο πιάνο- θα συμπληρωθεί σε αυτές τις δύο εμφανίσεις, από τον βράχο των βαθέων συχνοτήτων Πέτρο Λαμπρίδη, αλλά και από το δημιουργικό παίξιμο των κιθαριστών

Γιάννη 'Johniethin' Μανιάτη
(The Jukejoint Alligators, Tango With Lions, Slim Shine Musik Box, Onions)
τη Δευτέρα 23.11.09

και

Mathieu Jeannot
(Kessexa, Alistair Pogg)
τη Δευτέρα 30.11.09

'IN A SILENT WAY' – ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ...

Με τον κωδικό τίτλο 'in a silent way' οι Night On Earth περιγράφουν το παράλληλο ακουστικό συναυλιακό project τους, το οποίο υποστηρίζεται από ένα τρίο μουσικών (φωνή, πιάνο, βιολί) και έκτακτους προσκεκλημένους. Στις ειδικές 'silent' εμφανίσεις τους ενσωματώνουν αναπάντεχες αναθεωρήσεις των συνθέσεών τους, κινηματογραφικά θέματα, jazz standards, πιανιστικούς αυτοσχεδιασμούς, μουσικές του κόσμου, μέχρι ακόμα και ρεμπέτικα τραγούδια –όλα διασκευασμένα και παρουσιασμένα μέσα από το ιδιαίτερο φίλτρο του γκρουπ, που επιδιώκει πάντα να τα ενοποιήσει ως προς το ύφος και να τα απογειώσει κατά την εκτέλεση. Στο ‘silent’ ρεπερτόριο, εντάσσονται φυσικά και οι (ξανά)πειραγμένες εκδοχές τραγουδιών του Θανάση Παπακωνσταντίνου, οι οποίες και αποτελούν το υλικό της τελευταίας δισκογραφικής κυκλοφορίας τους με τίτλο 'Second Hand' -σε επιμέλεια και παραγωγή του ίδιου του τραγουδοποιού και εκλεκτές συνεργασίες με προσκεκλημένους μουσικούς (Φώτης Σιώτας, Παντελής Στόικος, Σοφία Ευκλείδου, Γιώργος Γεωργιάδης, Μαριλύ Μήλια, Digital Alkemist, Λάμπης Κουντουρόγιαννης κ.α.).

Η σύνθεση των Night On Earth στις 'silent' εμφανίσεις τους συνήθως είναι:
Σοφία Σαρρή (φωνή), Costinho (πιάνο), Juanito (βιολί) & guest μουσικός,
ενώ τον ήχο επιμελείται πάντα με χάρη και συνέπεια ο Δημήτρης Μυγιάκης.
_____________________________________
-->> Επισκεφτείτε τη σελίδα τους εδώ-->> http://www.noeband.gr/ και χαρείτε την εξερεύνησή της! Σπουδαία δουλειά, σπουδαία παιδιά!!! Καλή τους επιτυχία :)

4 σχόλια:

Alice World είπε...

ΘΕΛΩ!!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Εγώ δεν τους ξέρω, αλλά το γκρουπάκι φάινεται πολύ ενδιαφέρον

Starkwell είπε...

Ωραίοι οι noe.Το ''Stage'' έχει φάει πολύ λιώσιμο.

Rodia είπε...

Εχουν και φοβερη σελιδα!