Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα - petitions (update)

ΨΗΦΙΣTE

1. ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Απαιτούμε την Απομάκρυνση του Παναγόπουλου από τη Διοίκηση της ΕΡΤ!
-->> Νομιζω οτι μια απομακρυνση ΜΟΝΟ δεν λυνει το ζητημα. Χρειαζεται γενικη επανιδρυση, ξεσκονισμα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα, κλπ για να καθαρισει ολη αυτη η κοπρια και η μουχλα που εχουν μαζευτει εκει μεσα -και πληρωνουμε γι αυτα τα χαλια κιολας! Επισης, το ψηφισμα καλο θα ηταν να συμπεριλαμβανε και την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

2. Πληρώνω ΕΡΤ, απαιτώ Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα!
http://www.gopetition.com/online/19261.html

Ως τηλεθεατής και χρηματοδότης της ΕΡΤ θεωρώ οτι το "Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα" και η "Θεματική Βραδιά" συμπεριλαμβάνονται στις πιο αξιόλογες εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης. Διαφωνώ με τη διακοπή τους και ζητώ να συνεχιστεί η προβολή τους.

3. http://www.petitiononline.com/rwf00001/petition.html

Κατάργηση Λογοκριτικής Απόφασης της ΕΡΤ

ΣΗΜ. το ποστ θα ενημερωνεται με οποιο αλλο petition πεσει στην αντιληψη μου

4 σχόλια:

Jim.Hellas είπε...

Διαφωνώ με το 2ο petition. καλύτερα να φύγει από την ΕΡΤ ο Κούλογλου. Είναι πολύ μικρή και -όπως φαίνεται- αρκετά ελεγχόμενη για να μπορεί να στεγάσει την ελευθεροστομία. Καλύτερα να πάει σε κάποιο άλλο, πιο αξιοπρεπές, κανάλι (π.χ. ΣΚΑΙ)

Rodia είπε...

Τι να πω βρε Τζιμυ... Η δικη μου συμπεριφορα ειναι διαφορετικη σε παρομοια ζητηματα, δεν μπορω ομως να υποδειξω σε καποιον αλλον τι να κανει και, αν και πεταω στα συννεφα, μπορω να νιωσω την αναγκη καποιου για σταθεροτητα και ασφαλεια -οικονομικη, κοινωνικη, κλπ.
Συντομα θα δουμε τι θα γινει. Αν παιζαμε, θα στοιχηματιζα στην αποπομπη του κ. Παναγοπουλου!
..ξερεις ομως και κατι αλλο; συνηθως χανω στα τυχερα παιχνιδια για τουτο τα αποφευγω.. :)))

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Βασικα αυτο με τις υπογραφες...δεν μπορω να πω οτρι τοι υποστηριζω και τοσο...διοτι πολυ απλα τονβ Προεδρο δεν μπορει να τον κουνισει κανενας απο τη θεση του...
Ας ελπισουμε η εκπομπη της Πεμπτης του Κουλογλου να χτυπησει μεγαλα νουμερα.....

Rodia είπε...

Μα... ΠΡΕΖΑ, δεν ξερεις πως μαγειρευονται οι δημοσκοπησεις; Ουτε 0,5% θα πιασει, θα πατωσει, βεβαιον. Αν πιασει παραπανω απο το συνηθισμενο που δινουν σε αυτη την εκπομπη -γυρω στο 3% περιπου- ο Παναγοπουλος θα φυγει μονος του.
..δεν θα περιμενει καν την καημενη την Καλομοιρα να επιστρεψει με τις δαφνες..
(το καλο με αυτες τις εκδηλωσεις/αιτησεις ειναι οτι δεν πληρωνεις, ουτε ναυλα, ουτε χασομερι)