Σελίδες

Κυριακή 11 Μαΐου 2008

ΖΗΤΩ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ! update (video)

Έλληνας ο νικητής του "Eurovision Young Musicians"

Μεγάλος νικητής του 14ου Πανευρωπαϊκού Τελικού Διαγωνισμού Eurovision Young Musicians αναδείχθηκε ο 19χρονος Διονύσιος Γραμμένος με κλαρινέτο.

Ο Διονύσιος Γραμμένος από την Κέρκυρα προκρίθηκε στην τελική επτάδα, μεταξύ 16 μουσικών από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό. Όπως αναφέρει η ΝΕΤ, ο 19χρονος στον προκριματικό έπαιξε τρεις παραλλαγές Stravinsky και L.Bassi (Rigoletto Fantasia Di Concerto), συνοδεία της Ελένης Νικολαΐδη στο πιάνο.

Ο Διονύσιος Γραμμένος κέρδισε τις εντυπώσεις και η Διεθνής Κριτική Επιτροπή -αποτελούμενη από διακεκριμένυς μουσικούς- τον επέλεξε για την τελική επτάδα. Το βράδυ της Παρασκευής, ο νεαρός μουσικός ενθουσίασε κοινό και επιτροπή με την ερμηνία του, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού και να φέρει έναν τιμητικό τίτλο στη χώρα.

Ο Τελικός Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός σηματοδοτεί την έναρξη του φημισμένου Φεστιβάλ της Βιέννης.

-->> μιλησε σχετικα και ο κυβερνητικος εκπροσωπος, συνεχαρει τον νεαρο Διονυση, του ευχηθηκε να κερδισει περισσοτερα βραβεια, κλπ κλπ. Κατα τα αλλα, εκανε την παπια.
-->> μιλησε και η εκπροσωπος της ΕΡΤ, ευχηθηκε, συνεχαρει, κλπ κλπ. Κατα τα αλλα -τι να κανει η καημενη- παπια και αυτη.
-->> αναφερθηκε στο Δελτιο Ειδησεων οτι σπονσορας του νεαρου κλαρινετιστα ειναι το ιδρυμα "Ι. Λατσης". Πιθανον να πληρωσε τα εισιτηρια για τη Βιεννη, ισως και τη διαμονη εκει περα. Τι θα ζητησει αραγε ως ανταλλαγμα; Εκτος και αν η χορηγια οφειλεται στην τεκμηριωμενη αγαπη του ιδρυματος προς την κλασσικη μουσικη, τις καλες Τεχνες γενικως.
-->> στο YouTub, τιποτα. Αν ηταν η Καλομοιρα ομως... Θα προσπαθησω να ανεβασω κατι, αν τα καταφερω.
-->> ΖΗΤΩ Η ΚΕΡΚΥΡΑ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ!



-->> www.youtube.com/watch?v=ek-3p_BnDUE

13 σχόλια:

enteka είπε...

εύγε στον νεαρό!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι περιμένουμε να δούμε κάτι στο Youtube αλλά για να δεις πως λειτουργούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Κέρκυρά μας σου λέω, φίλε συμπατριώτη(;) οτι δεν ανέφεραν ΤΙΠΟΤΑ!!! Εκτός απο την ΕΡΑ Κέρκυρας,(Μαρίνα Μοσχάτ), η οποία, από τα προκριματικά που έγιναν στην Αθήνα,μέχρι και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού στη Βιένη,ήταν η μόνη που αναφέρθηκε στο γεγονός.
Το βραβείο αυτου του παιδιού,ήταν(πιστεύω), το οτι επαιξε με την ορχήστρα της Βιένης και το χειροκρότημα των 45000 Βιενέζων που παρακολούθησαν τον τελικό.Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΡΤ, και απ'ότι κατάλαβα,στον κ. Αλέξη Κωστάλα.Και ολους οσους ηταν αρωγοί στην προσπάθεια.
Υ.Σ. Να πω (γράψω κι'αυτό)οτι ενα κλαρινέτο, για έναν σολίστα του επιπέδου του Διονύση αλλά και οσων παιδιών ασχολούντε με τη μουσική, κοστίζει 3500€.

Ανώνυμος είπε...

Ολόψυχα χειροκρότησαν και ευχήθηκαν όλοι οι Κερκυραίοι και Έλληνες συμπατριώτες

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Διονύση! Έψαξα και εγώ μήπως βρω τίποτε στο youtube αλλά εις μάτην.

Τώρα ας μην περιμένουμε από το κράτος του βεληγκέκα να έχει μεγάλη σχέση με την μουσική.

pølsemannen είπε...

Ενώ αν βγει πρώτο το Καλομοίρα στο Γιούρο-βύζιων ε;

Χαμός θα γίνει...

Δε βαριέσθε, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...

Ενα μεγάλο μπράβο στον Διονύση!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σε ολους

http://www.youtube.com/watch?v=ek-3p_BnDUE

Rodia είπε...

~~Ανωνυμε, Ευχαριστω :))) Ενημερωνω αμεσως!

Ανώνυμος είπε...

Είναι η μόνη σελίδα στην οποία βρήκα οπτικοακουστικό υλικό. Εύγε στον κ. Γραμμένο, εύγε και στη σελίδα.

Δείτε κι εδώ αν θέλετε...

http://www.en-garde.gr/forum/viewtopic.php?p=17212#17212

Ανεβάσαμε και λινκ για τη σελίδα σας. Αν θέλετε, το σβήνουμε αμέσως, μετά από χίλιες συγγνώμες.

Rodia είπε...

Με εντυπωσιασε το γεγονος, σε αντιδιαστολη με "αλλα" δρωμενα. Συντομα και κριτικη παρουσιαση μουχλιασμενων εκπομπων/συναυλιων με την ορχηστρα της ΕΡΤ. Ο,τι προλαβαινω κανω...
Ευχαριστω για το συνδεσμο :)
Ωραιο το φορουμ σας!

Pellegrina είπε...

Συγχαρητήρια στο παλικάρι και σε σας για την ανάρτησή σας. Έπρεπε να ειναι πρωτη είδηση, παντού.

Rodia είπε...

Ετσι ειναι Pellegrina :) αλλα βλεπεις μπορει και με βαση αυτη την πρωτια να ανεβηκαν οι μετοχες του κ. Παναγοπουλου, δ/ντη της ΕΡΤ, και "εκοψε" την καλυτερη εκπομπη του κρατικου καναλιου. Το 'ρεπορταζ χωρις συνορα' και η 'θεματικη βραδια' του Στελιου Κουλογλου, πανε, πεταξαν.
..τωρα ειναι η σειρα της Καλομοιρας να δοξασει το εθνος..
ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ

punkio είπε...

εγώ μολις τώρα έμαθα αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, από την εκπομπή του Λακη Λαζόπουλου.....Εξοργιζομαι με αυτά που γίνονται γύρω μου, που προβάλλουν την άλλη τη χαζοαγγλίδα την Καλομοίρα και όχι αυτούς τους εξαίσιους μουσικούς, τα πραγματικά ταλέντα, που δν βγάζουν βυζί και κώλο για να προκριθούν....Κάποιες φορές αναρωτιέμαι γιατί αξίζει να ζω, γιατί να προσπαθήσω εγώ, η νέα γενιά,να ανακυκλώσω αυτό το σκουπίδι που αποκαλούμε Ελλάδα....Ε λοιπόν δν αξιζουμε να λεγόμαστε Έλληνες.....Και κάτι τέτοια γεγονότα (προβολή ακατάλληλων προτύπων και αγνόηση σημαντικών γεγονότων) δν μας αφήνουν να το ξεχάσουμε....Μπράβο και πάλι στο Διονύση....Παίζει μαγευτικά....

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΝ (κ να υπηρχαν!) Κ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΝ!