Σελίδες

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

οικονομικη βοήθεια από το ευαίσθητο υπερπέραν!

 Τί άλλο να υποθεσω; ε; Ελαβα προσφάτως δυο σημαδιακα μηνυματα από τον 3ο Γαλαξία, δεξιά στο βάθος και τα μοιράζομαι μαζί σου, ελπίζοντας να τα "γράψεις" εκεί όπου τα έγραψα και'γώ:


1. «Γεια σου. Είμαι ένα δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και έχει ένα κεφάλαιο 25.720.000 € που θα με βοηθήσει να δανείζουν ιδιωτικό βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από 1.000 € έως το άπειρο σε κάθε σοβαρό πρόσωπο που είναι σε θέση να κάνει μια καλή χρήση και καλή επιστροφή κεφαλαίων. 3% τόκοι του έτους σύμφωνα με το έτοιμο ποσό επειδή είναι ειδική δεν είμαι παραβιάζει την τοκογλυφία πράξη. Μπορείτε να ξεπληρώσετε πάνω από 5 έως 25 έτη ή περισσότερο της μέγιστης σύμφωνα με το ποσό που είστε έτοιμοι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω E-mail: ####»

2. «Γεια σας κυρία και Mister Είμαστε ένα μεγάλο ίδρυμα του τόπου που είναι ειδικευμένη στον τομέα της χρηματοδότησης και επενδύσεων προκειμένου να βοηθήσει τα άτομα ή τις επιχειρήσεις να είναι σε μπελάδες. Μπορούμε να σας όποια και αν είναι τα προβλήματά σας. Αν είστε σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: #### Ευχαριστούμε»
___________
ΣΗΜ.  υποθέτω ότι μεγάλες επιτυχίες θα έχουν στο μέλλον οι επιχειρήσεις που θα αυξάνουν τα βάσανά μας, πιθανότατα για να μας φαίνονται τα παρόντα μικρότερα! ήδη σκάσαν μύτη οι πρώτοι που συνέλαβαν ΤΗΝ ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: