Σελίδες

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Κανένας λαός δεν περισσεύει -ούτε ο περιττούσιος!

Τί στο καλό συμβαίνει με κείνους εκεί κάτω; Βάλθηκαν να αναγεννήσουν τον ήρωα του Σεξπίρου σε πολλαπλά αντίγραφα; Ας σκεφτούν ότι η συμπάθεια που έτρεφε η ανθρωπότητα για το λαό των εβραίων, συγκινημένη απο τα βάσανα, το κυνηγητό και την εξολόθρευση που υπέστησαν κατά το Β' Π. Πόλεμο απο τους ναζί, έχει ήδη εξανεμιστεί.
Εμείς οι άνθρωποι απεχθανόμαστε τους εχθρούς του ανθρώπου, όποιοι κι αν είναι. Η βία που σπέρνουν εναντίον των ξενιστών τους -των παλαιστινίων- στη γή των οποίων εγακαταστάθηκαν πριν από εξηντατόσα χρόνια μοιάζει με επιθετικό καρκίνωμα πλέον. Υποτίθεται πως ένας λαός μορφωμένος και πολύπαθος, όπως ήταν οι εβραίοι, θα ήταν πρόθυμος και σοφός να εργάζεται για την ειρήνη -την τοπική, αλλά και την παγκόσμια- αλλά αντί για τούτο δουλεύει όλο τον κόσμο προσπαθώντας να πουλήσει το παλιό παραμύθι ότι -τάχα μου και δήθεν- αμύνεται. Ναι, αμύνεται για τα δίκια του, όπως ακριβώς και ο Σάυλοκ για το δικό του δίκαιο και είδαμε τί έπαθε στο τέλος.
Δεν μπορώ πια να ακούω ειδήσεις για σφαγές, δεν θέλω να βλέπω πτώματα παιδιών. Ντρέπομαι.
Σήμερα, να βρεθούμε όλοι στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το δίκιο των παλαιστινίων, να ενώσουμε και τη δική μας φωνή με τις φωνές όλων των λαών της Ευρώπης μήπως ακούσει κάποιος και δώσει εντολή για την κατάπαυση πυρός. Εγκυμονούνται φοβεροί κίνδυνοι αν αφεθεί να συνεχίζεται το τάισμα του φόβου. Η απάνθρωπη εξολόθρευση ενός λαού είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ένας εγκληματίας είναι για τα σίδερα. Αυτό είναι το Δίκαιο και τίποτα δεν το αλλάζει -ούτε η συμπαράσταση των παγκόσμιων αγορών και των νεοφιλελέ αρχηγών και των εκπροσώπων τους προς τους εγκληματίες λαούς.
..και.. κανένας λαός δεν περισσεύει...
___________________
ΣΗΜ. φέρνω στο νου μου τους ισραηλίτες που αντιστέκονται στην ανάλγητη (το λιγότερο) κυβέρνησή τους και είμαι σίγουρη πως θα συναντήσω αρκετούς στο Σύνταγμα σήμερα να φωνάζουν κι αυτοί. Στο τέλος τα τέρατα νικιούνται Αδέρφια!!! όλα τα παραμύθια συμφωνούν σε αυτό.

5 σχόλια:

ange-ta είπε...

Αυτή τη στιγμή παίζεται το παιγνίδι του καμουφλάζ και με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια.

Ετοιμάζονται (ΗΠΑ - ΕΕ) για πόλεμο με την Ρωσία και εξοντώνουν τους Παλαιστίνιους, ώστε να επικεντρωνουμε την προσοχή μας στους φτωχούς Παλαιστίνιους και όχι στους νεοναζί Ουκρανούς. Οι θάνατοι εκεί έχουν αγγίξει τις 10.000

Ο Spiegel, αφού ξέρασε τ αντερά του εναντίον της Ελλάδας, τώρα λέει STOP στον Πούτιν. Αλλά stop στο Ισαρήλ, δεν υπάρχει. Ούτε στοπ στην Μέρκελ ή στον Ομπάμα. Η Γερμανία εξοπλίζει το Ισραήλ, αλλά φονιάς είναι ο Πούτιν που εξοπλίζει τους ρώσους της Ουκρανίας.

Rodia είπε...

Εχουνε λυσσάξει οι πλούσιοι, τραπεζίτες, κλπ...
Το μυστικό (που δεν ειναι πλέον μυστικό) είναι ότι το δολλάριο πνέει τα λοίσθια ως παντοδύναμο νόμισμα του πλανητη. Το έχουν πάρει φαλάγγι άλλα νομίσματα που έχουν εμφανιστεί δυναμικά στις αγορές --όπως π.χ. το ευρώ, το γουάν, το ρούβλι-- και ψάχνει να βρει τρόπο να βγει ξανά στον αφρό.
Ψάχνει με δοκιμασμένους στο παρελθόν τρόπους, όπως ο προσφιλής του πόλεμος εναντίον των πάντων. Πόλεμος νά'ναι κι ό,τι νά'ναι δλδ.
Να δούμε πού θα μας πάει αυτή η ιστορία... η εμμονή δλδ (ορισμένων εκπροσώπων) του κεφαλαίου με την "ανωτερότητα" των αμερικανικών τραπεζών, φάντς, χρηματιστών, που δεν εννοούν να προσαρμοστούν στη (δική τους!) παγκοσμιοποίηση και θέλουν την πρωτοκαθεδρία με κάθε θυσία.
Ιδωμεν!

Rodia είπε...

Κάπου πήρε το μάτι μου προσφάτως (ως συνήθως, δεν θυμάμαι πού ακριβώς) ότι υπάρχει συμβουλάτορας αμερικανός που προωθεί πρόταση σχετική με ταυτόχρονο πόλεμο των ΗΠΑ εναντίον Ρωσίας και Κίνας!!! αν είναι δυνατόν λέμε...

ange-ta είπε...

Γράφεις ....."Κάπου πήρε το μάτι μου προσφάτως"... μην το ψάχνεις βουίζουν όλα σχεδόν να εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, (global research, kop verlag, voltaire κλπ.) ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζουν πόλεμο, παρά τις υποδείξεις πολλών από το σινάφι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ότι θα χαθούν και οι ίδιοι. Και οι Γερμανοί ακολουθούν, αυτή τη φορά με άλλους συσχετισμούς.

Αλλοίμονο στα παιδιά μας, γιατί εγώ προσωπικά τα κουτσοέφαγα τα ψωμιά μου.

Rodia είπε...

Πόλεμοι λοιπον κάθε είδους.. οικονομικοί, με όπλα.. καταστροφή..
..και μετά, θα έρθει η ανάπτυξη.. Ημαρτον πια!
στα κομματια να πανε οι βλάκες