Σελίδες

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Λεφτά με ουρά: Η λύση στο διεθνές πρόβλημα



Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι ελληνες αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στην Ελλάδα.

Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι γερμανοί αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στη Γερμανία.

Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι γάλλοι αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στη Γαλλία.



Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι ιταλοί αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στην Ιταλία.

Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι ισπανοί αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στην Ισπανία.

Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι ρώσοι αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στη Ρωσία.



Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι κινέζοι αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στην Κίνα.

Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι ινδοί αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στην Ινδία.

Να φορολογούνται οι χωρες όπου οι πλουσιοι αμερικανοί αναπτυσσουν κερδοφορες δραστηριοτητες οι οποιες καταβάλλουν φόρο σε αυτες και ο φόρος να αποδίδεται στις ΗΠΑ.

κλπ κλπ. Μίλησα. Αυτό θα πει "παγκοσμιοποίηση". Γκέγκε; Είναι ο μόνος τρόπος να πιάσουμε λεφτά στα χέρια μας. Ισως θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει ενιαίο πλανητικό νόμισμα, του οποίου θα απαγορεύεται η πλαστικοποίηση. Οχι άλλο χρήμα σε συσκευασία φούσκας!
________________
ΣΗΜ. μια ιδέα έριξα, επεξεργασου την!

Δεν υπάρχουν σχόλια: