Σελίδες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΛΙΑ, ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Καθε χρονο, εδω και 63 συναπτα ετη, θυμαμαι να ευχομαστε "Καλη Χρονια", "Ευτυχισμενος ο Καινουργιος Χρονος", "Με Υγεια και Ευτυχια το Νεο Ετος", και ενα σωρο αλλες παρομοιες ευχουλες και τιποτα να μη γινεται, ολα να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο, οι ανθρωποι να πεινανε, οι πολεμοι να ευδοκιμουν σε ολο τον πλανητη, οι ασθενειες να θεριζουν, νεα βασανα να εμφανιζονται, τα προβληματα να μενουν αλυτα, τα παιδακια να υποφερουν, οι γεροι να κρυωνουν, τα ζωα να βασανιζονται, οι κυβερνησεις να υποσχονται και να υποσχονται και να υποσχονται, οι ταγοι να κοροιδευουν, πουθενα να μην ησυχαζει ο κοσμακης.

Φετος λοιπον, το πηρα αποφαση: θα ευχηθω το αναποδο, μπας και γινει επιτελους αυτο που ποθουμε ολοι, να ζησουμε αυτη τη χρονια καλυτερα απο τις προηγουμενες, με ειρηνη, με υγεια, χαρα, ευτυχια, εργασια, ζεστασια, φαγητο αφθονο για ολους, νερο καθαρο, χρηματα για τα αναγκαια εξοδα, φορολογια σε ανθρωπινες διαστασεις, ικανοποιητικους μισθους, κλπ κλπ, ο,τι ποθει η ψυχουλα ενος απλου ανθρωπου με δυο λογια.

Αν τιποτε παλι δεν ευοδωθει, δεν θα φταιω, ετσι; Θα φταιει το οτι μοιραζουμε το χρονο σε κομματακια και η αληθεια ειναι πως καμια νεα χρονια δεν ερχεται, κανενας χρονος δεν αλλαζει. Ενας ηταν ο χρονος του ανθρωπου και αυτον τον εφτυσε καποια γκαμηλα (η ο... Μητσοτακης!) και τα πραγματα θα μενουν ιδια στον αιωνα τον απαντα!



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΕ!!!! :-))))
..και του χρονου καλυτερη..


5 σχόλια:

ange-ta είπε...

καλημέρα και χρόνια πολλά,
Σου στέλνω μια μαντινάδα που ψάρεψα στο http://hdermi.blogspot.com
(Μπάμπησ) και μ αρεσε πολύ:

Την πόρτα να ’χεις ανοικτή για τον καινούριο χρόνο
Να μπαινοβγαίνει η χαρά που ’ναι γιατρός στον πόνο

An-Lu είπε...

Μολαταύτα, τις ευχές μου τις στέλνω, πολύχρωμες και βροχερές!
;-)

ninemos είπε...

Πάντα θα υπάρχει το χειρότερο. Όταν θα έρθει ας το γιορτάσουμε. Δεν πιάνουμε και κάθε μέρα πάτο...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το χειρότερο είναι αυτό που δεν ήμασταν σε θέση να προβλέψουμε. Ας είμαστε έτοιμοι για όλα και ας παλέψουμε ώστε να αλλάξουν μερικά πράγματα.

Seagull είπε...

Καλησπέρα και... Καλή Χρονιά!

Όπως γνωρίζεις ήδη, δημιούργησα ένα blog, με την ονομασία "Κλέφτρα Κίσσα" (http://kleftrakissa.blogspot.com/), στο οποίο "εκθέτω" κείμενα άλλων bloggers, που τους τα έχω "κλέψει".
Περισσότερα, μπορείς να βρεις και να διαβάσεις στην πρώτη μου ανάρτηση:
http://kleftrakissa.blogspot.com/2008/09/blog-post_30.html
Επειδή μεταξύ των αναρτήσεων που έχω κλέψει περιλαμβάνονται και
δικές σου, θεώρησα σκόπιμο να σε ενημερώσω σχετικώς, ώστε αν έχεις οποιαδήποτε αντίρρηση για την "κλοπή" αυτή να με ενημερώσεις και να κατεβάσω τις σχετικές αναρτήσεις μου.

Ευχαριστώ
Seagull
http://seagullstefanos.blogspot.com/

Υ.Γ. Αφήνω σχετικό σχόλιο κάτω από κάθε πρωτότυπη ανάρτηση, για ευνόητους λόγους