Σελίδες

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Τί βλέπω στην ΤιβίΠοιος να μου τό 'λεγε ότι θα βλέπω τιβί! Οτι θα υπάρχει κάποιο κανάλι να εξυπηρετεί τις εξεζητημένες μου απαιτήσεις, δηλαδή.. εξεζητημένες σήμερα, που όμως άλλοτε θεωρούνταν αυτονόητες. Γιατί μη πει κανείς ότι αυτονόητο είναι να κραυγάζουν κάτι ανθρωπάκια στα παραθύρια της τηλεοπτικής Βενετίας, ε; Παρακολουθώ λοιπόν το κανάλι της μακρινής ΕΤ3, εξορισμένης εκεί πάνω στο βοριά, αλλά πολύ κοντινής στα ακριβά μου γούστα. Και έχει πολύ πράμα να δει και να ακούσει και να μάθει κάποιος όταν συνδεθεί με τη Θεσσαλονίκη. Κρίμα που επέστρεψα στην πρωτεύουσα που στα τηλεοπικά πράγματα έγινε δευτερεύουσα εντελώς λέμε -σχεδόν δευτεράντζα, χωρίς υπερβολή. Μου αρέσουν πολλές εκπομπές, μου αρέσουν και οι ειδήσεις, ο καιρός, το Αξιον Εστί, αλλά κυριολεκτικά τρελλαίνομαι με την Εκατογραφία , το Animated - φιλόσοφοι , το Ετσι βλέπω τον κόσμο.. και άλλες ενδιαφέρουσες εκπομπές. Ελπίζω να κρατηθεί το πρόγραμμα και να μη βάλει ο διευθυντής της ΕΤ (ή μήπως πρόεδρος;) το χέρι του και να έχει καλή υγεία ο εξαιρετικός κ. Μπλιάτκας.

Παρακολούθησε, καλέ μου αναγνώστη/τρια το φοβερό επεισόδιο που εξηγεί την κατάντια ημών των πεπολιτισμένων σύγχρονων [απ]ανθρώπων εδώ:

Σας ασπάζομαι. Λίγη σκέψη δεν βλάπτει, έτσι;

__________________
ΣΗΜ. Μεταξύ μας, μάλλον παρανόησαν οι ευρωπαίοι τον Αριστοτέλη -αν δεν τον διαστρέβλωσαν επίτηδες.
-----
Α! εντοπίστηκαν οι επίορκοι! Ευτυχώς, είναι λίγοι, χωράνε σε ένα κελί -λιγακι στριμωχτά.

5 σχόλια:

ναυτιλος είπε...

ειναι μακραν το καλυτερο καναλι στην ελλαδα! Εμεις βεβαια βλεπουμε και τ αληθινα σεναρια που ειναι εκπομπη χρονων με πολυ ενδιαφερουσα υλη κ καλοδουλεμενη

Vagelford είπε...

Χωρίς να θέλω να κάνω τον σπαστικό της παρέας, το "έτσι βλέπω..." πρέπει να καταναλώνεται υπεύθυνα.

Rodia είπε...

Προσπαθούμε, προσπαθούμε.. όσο γίνεται δλδ

Rodia είπε...

Και τα σενάρια, και οι μουσικές, και και και...
Βάλτε κόσμε! :)

marulaki είπε...

Συμπληρώνω ως πολύ αξιόλογες και το Balkan Express, που είναι νομίζω και η αγαπημένη μου & το Αλάτι της Γης με μουσικές από όλην την Ελλάδα και καλοδιαλεγμένους μουσικούς.