Σελίδες

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

πρωτογενής σκέψη

Γεια σου και χαρά σου αγαπημένε μου αναγνώστη/τρια!
Ελπίζω η καινούργια χρονιά να σου εφάρμοσε καλά και χωρίς εφαρμοστικό... νόμο -αχρείαστος να είναι!

Γράφω ένα πρόχειρο ποστάκιον, μη νομίσει κανείς ότι χάθηκα ή έπαθα κάτι. Μια χαρά είμαι -και νοιώθω ακόμα καλύτερα. Αυτό που συνέβη είναι ότι κάποια στιγμή του περασμένου Νοέμβρη ανακάλυψα πως απλώς αναμασούσα/διέδιδα τα όσα λέγαν -κραύγαζαν, μάλλον- τα ξεσαλωμένα ΜΜΕ κι έτσι αποφάσισα να απέχω για λίγο διάστημα από όλα τα μέσα διάδοσης πληροφοριών (ο θεός να τις κάνει), ώστε να καθαρίσει το μυαλό μου και να μπορέσει να ξανασκεφτεί μοναχό του. Η χαμένη μου πρωτογενής σκέψη επανέρχεται σιγά σιγά και όπου νά'ναι θα ενσκήψω δριμύτερη στα διαδικτιακά στέκια.

Για την ώρα, εγκλιματίζομαι ξεκαθαρίζοντας τα 6.687 μηνύματα που βρήκα να περιμένουν υπομονετικά. Εχω φτάσει στον αριθμό 4.277 νέων μηνυμάτων και είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω! Μέχρι να τελειώσει ο Γενάρης, ελπίζω να ολοκληρώσω την ανάγνωση και να γράψω κάτι τι από όσα νομίζω ότι αποτελούν πρωτότυπη σκέψη. Ιδωμεν.

Α! Συνιστώ να προμηθεύεσαι εγκαίρως το σούπερ περιοδικάκιον "unfollow" που με καταμάγεψε. Ολη η παλιοσειρά των μπλόγγερς εκεί βρίσκεται.. συγκινήθηκα πολύ λέμε.. αλλά κι όλα όσα γράφονται εκεί μέσα είναι άκρως ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά. Επιτέλους! Γεννήθηκε κάτι σημαντικό και σίγουρα του αξίζει να μεγαλώσει πολύ πολύ. Μπράβο παιδιά!


UNFOLLOW Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις. from Unfollow on Vimeo.


6 σχόλια:

αντωνης είπε...

Kαλη χρονια Μαρινα, οσο γινεται...

Το unfollow καλουτσικο ειναι, αλλά το θεωρω ακριβο γι' αυτο που προσφερει.

Nikatsu είπε...

Καλή Χρονιά με χιλιάδες μηνύματα και εκατοντάδες αναρτήσεις.

Rodia είπε...

Να ειστε καλα παιδια :)
Νικο μου, ολα καλα; Χρονια πολλα για τη γιορτη σου -λιγο καθυστερημενα!

pølsemannen είπε...

Καλή χρονιά, αν και κολοβή, γιατί τις 21-12-12 θα μας φάνε οι εξωγήινες σαύρες, το είπε η κουφάλα ο Νοστράδαμος, το έδειξε και ο ΣΚΑΕΙ καλέ!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλή Χρονιά κι από εμένα, έστω και καθυστερημένα...

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

βρε καλώς την !!