Σελίδες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

αγωνιά η οπτική μου γωνία και αγχώνομαι




http://www.youtube.com/watch?v=Kav0FEhtLug

Ο πριγκηπικός γάμος επισκίασε ακόμα και την εμφάνιση της κυρίας Βάνας Μπάρμπα στην εκπομπή της κυρίας Μπήλιως, σημερα το μεσημερι στη ΝΕΤ. Απαράδεκτον λέμε.
Στη φωτό η Κέιτ κρατάει άνθη, αλλά και ο πρίγκηψ κρατάει κάτι τι!
Φαντάζομαι τον Ανθιμο (ένας είναι Ο Ανθιμος) στη θέση του επισκόπου, να κάνει τσαλιμάκια!
14.445.003 ο αριθμός των επισκέψεων μέχρι τώρα. Τρέξε κόσμε ή.. φάτε μάτια ψάρια!
Υποψιάζομαι ότι μετά το γάμο και -ιδίως- μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου (2012) θα ανέβουν κατακορύφως και τα βρεττανικά σπρέντς, θυμήσου το!
Μια παρατηρηση ακομα: Η νυφη δεν ειχε.. ουρά!
Το σημαντικό είναι ότι δεν ήταν τόσο κιμπάρικος γάμος όσο του δικού μας λεβέντη, του Ακη μας του ανοιχτοχέρη, στο γάμο του οποίου η κάθε μπομπονιέρα κόστισε (όπως γράφαν εφημερίδες της εποχής, ψάξτε το) περί τα 3.000 με 5.000 ευρώπουλα, ειδικά σχεδιασμένη καθεμιά τους και μοναδική για κάθε καλεσμένο -και οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από τους μόλις 1.900 των άγγλων, οι οποίοι, αναρωτιέμαι, μοιράζουν άραγε μπομπονιέρες οι τσιφούτηδες ή μόνο λεφτά ξερουν να βγαζουν απο τις διαφημίσεις του γεγονότος; Στο γάμο, παιδί μου, μόνο ο ΕΛλην ξέρει να σκορπάει!
Φτωχογάμος, τελικά, δεν αξίζει να του δίνουμε σημασία. Πφφφφφ :))
Αν πρέπει σώνει και καλά να λάβω θεση, ομολογώ ότι μου άρεσε αυτό το πανηγύρι που έφερε ένα κέφι μέσα στη μουρτζουφλιά που μας δέρνει. Να ζήσουν τα παιδιά και να χαίρονται! Ερχονται δύσκολες μέρες για όλους -και για τους πρίγκηπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: