Σελίδες

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Η Κοινότητα του radiobubble.gr είναι γεγονός!



Η Κοινότητα (community, επί το εκσυγχρονικότερον) του radiobubble.gr είναι γεγονός! Κόσμος συρρέει από κάθε γωνιά του πλανήτη. Τρέξε να προλάβεις.. αλλά τί να πρωτοπρολάβει κανείς σήμερα... Φιλοσοφία, λαϊκούρα, τζαζζζζζ -πάντα θύμωνα που μια τόσο ωραία μουσική είχε τόσο λίγα γράμματα!- τρυφερές μουσικές με όμορφες διηγήσεις ή και λόγια στο ρυθμό της εποχής, αγχωμένα.. Φωνές, φωνούλες, φωνίτσες και φωνάρες λέμε.. απ' όλα έχει.. διαλιέξτεεεεε

Για καμάν καμάν.. Για κοπιάστε κυρίες και κύριοι, δεσποινίδες και τσακάλια! Ελάτε να ακούτε και να μιλάτε λέμε... Ολοι στα μικρόφωνα και στ' ακουστικά! Τώρα!

Μια γάτα νιαουρίζει, ένας μάγκας παίζει κομπολόι, ένα μωρό γλείφει τη κονσόλα, μια καλόγρια προσεύχεται, κάποιος κοιμάται και δεν κάνει ραδιόφωνο -θα ξυπνήσει κι αυτός, πού θα πάει!- και ο παραγωγός της κοινότητας πάντα στις επάλξεις με το μικρόφωνο και τα ακουστικά του σαν να μη τρέχει τίποτα γύρω του. Πάρε παράδειγμα, καλέ/ή μου αναγνώστη/τρια και έλα κοντά μας. Προσφέρουμε χαλάρωση και ένταση, χορό και νανούρισμα.. Μουσικές εκπομπές για όλα τα γούστα και όχι μόνο.. Ανεβάζουμε βίντεο, συζητήσεις, κλπ, όλα όσα μπορεί να ενδιαφέρουν μια κοινότητα ευαίσθητων ανθρώπων που τους αρέσει η μουσική και οι τέχνες γενικά.

Ανοίγοντας τη σελίδα της Κοινότητας, έχεις την ευκαιρία να πετύχεις ενημέρωση, ζωντανό ραδιόφωνο, αποκλειστική σελίδα με μουσικές.. ό,τι τραβά η όρεξή σου, τελοσπάντων. Καλώς να ορίσεις λοιπόν, σε περιμένουμε! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: