Σελίδες

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τρομοκοκό!


Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, μπορούμε πλέον να καταλάβουμε τον τρόπο δράσης και αντίδρασης των μεγάλων κεφαλιών της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού. Τί μηχανεύονται δηλαδή με σκοπό να πείσουν τα χαζά ανθρωπάκια να συνηγορήσουν με τις μεθόδους επιβολής της τάξης -στα μέτρα τους πάντα. Τη μια λένε για τρομο-τέτοιους, την άλλη για σεξο-τέτοιους, εναλλάξ κι επί τα αυτά. Μηδέν φαντασία λέμε. Ετσι, το "κακό" έχει πάντοτε πρόσωπο να δείχνει στην αμερικανική κοινωνία των αφελών, όπως τους νομίζει (και τους θέλει) η εξουσία που τους κυβερνά. Γιατί οι περισσότεροι αμερικανοί πολίτες είναι έξυπνοι και καλοί αλλά εγκλωβισμένοι σε ένα σύστημα που θέλει να τους πείσει πως είναι βλάκες.
Παλιότερα, ήταν οι κατάσκοποι. Θα έχεις δει σχετικά φιλμς και θα ξέρεις το παραλήρημα που επικρατούσε εναντίον των ρώσων και κάθε πράγματος ρωσικής προέλευσης. Είχαν φτάσει να νομίζουν ότι ο ρώσος είναι χοντρός και τριχωτός σαν αρκούδα και μάλιστα.. κόκκινη!
Σιγά σιγά, περάσαμε στα σεξ σκάνδαλα, που έριχναν απο το βάθρο τους όσα πρόσωπα δεν ήταν αρεστά στην εξουσία του χρήματος. Μετά, όταν τα πράγματα σκούρυναν και χρειάστηκε περισσότερη βία, δεν αρκούσε δηλαδή η απομάκρυνση ανεπιθύμητων προσώπων αλλά έπρεπε να ισοπεδωθούν χώρες ολόκληρες, περάσαμε στην εποχή της τρομολαγνείας. Σήμερα, βλέπουμε ένα συνδυασμό αυτών, για τούτο και προτείνω καινούργιο ορισμό για το "κακό" που μας περιβάλλει: τρομοκοκό!
Να μη ξεχάσω να αναφερθώ αναλυτικότερα για το θέμα, τώρα που πέτυχα την πηγή.
________________________
ΣΗΜ.1. Οι εξευτελισμοί των Μιλόσεβιτς, Οτσαλάν, Σαντάμ, κλπ, ήταν καλοί, ε.. Τώρα όλο και πλησιαζουν... [πώς το λέμε αυτό με το λίθο; ο πρώτος..]
ΣΗΜ.2. Οπου αποδεικνύεται ότι η παροιμία "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει" είναι αναληθής. Βγάζει και παραβγάζει!
ΣΗΜ.3. Φυσικά, δεν παίρνω θέση. Απλώς, σημειώνω μια φαγωμάρα μεταξύ άγριων θηρίων της απάνθρωπης οικονομικής ζούγκλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: