Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

διευκολύνω τον E-Lawyer να κανει τη δουλειά του

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2009, 20:46
Ο/Η e-Lawyer άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Eυτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι (τι έγραφε ο ΔΜΡ στις...":

"[...]Είχα επίσης χθες μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τη Ροδιά, από την οποία έμαθα ενδιαφέροντα πράγματα που αποκαλύπτουν πολλά για το χαρακτήρα του και για τον τρόπο σκέπτεσθαι που τον χαρακτηρίζει, αλλά και για το modus operandi του. Επειδή όμως άπτονται ζητημάτων που σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ κοινοποιήσιμα και επειδή περιλαμβάνονταν σε κατ’ιδίαν συζήτηση, άρα δεν θέλω να προδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Ροδιά, δεν πρόκειται να τα κοινοποιήσω. Πάντως, αυτά που έμαθα επιβεβαιώνουν αυτά που είχα υποθέσει, βλέποντας το πώς ενήργησε στην υπόθεση GURF, για το άτομό του."


http://omadeon.wordpress.com/2009/06/17/freedom-is-non-negotiable/

Γιατί να μην τα κοινοποιήσει; Θέλουμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Δεν νομίζω ότι έχει κανείς να φοβηθεί τίποτε.

Έτσι δεν είναι;

____________________________________
-->> αυτο το σχόλιο έλαβα πριν απο λίγο στο προηγούμενο ποστ που ανέβασα.
Δίνω εδώ λοιπόν χώρο για την απάντηση που ζητήθηκε, επειδή και'γώ θέλω πολύ να μάθω, για να μην επιβαρύνω το προηγηθέν ποστ με βλακείες.
-->> μιλούσα επίσης χτες για πράσινα άλογα με καποιον που δεν πίστευε πως υπάρχουν. Να τον δώσω στεγνά;

4 σχόλια:

Φιλαλήθης είπε...

Αγαπητή Ροδιά Για το ποιόν του συγκεκριμένου (σβήνω τα σχόλια επειδή δεν μου αρέσουν( δες εδώ: http://www.filalithisblog.blogspot.com/search?q=Lawyer+

και εδώ:https://www.blogger.com/comment.g?blogID=16008563&postID=116301820933358823

Rodia είπε...

Καιρό έχουμε να τα πούμε καλέ μου Φιλαλήθη, μας ενώνει όμως η κοινή θέση περί ελεύθερης έκφρασης στο ίντερνετ, οπότε είναι "σαν να μη πέρασε μια μέρα" που λέει και το άσμα!

..και βέβαια καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει στο "σπίτι" του, που είναι το μπλογκ του. Αν όμως, άλλα λέει κι άλλα κάνει.... εχμ.. μάλλον πάει για πολιτική καριέρα και... προπονείται στο άθλημα "πώς_λέμε_ψέμματα"! :))

sestro είπε...

Ωραία, ο νόμος ορίζει ότι όταν η καφετέρια έχει μέχρι 70 τετραγωνικά, ο ιδιοκτήτης της μπορεί να βάλει μια ταμπέλα «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ» και να ησυχάσει.

Έλα όμως που ο ιδιοκτήτης έχει επεκτείνει παράνομα το χώρο του με πέργκολα την οποία έκλεισε με τζάμια και έχει αποκτήσει άλλα 40 τετραγωνικά, με πόρτα την οποία κλειδώνει. Άρα έχει συνολικά 110 τετραγωνικά και, με βάση το νόμο, πρέπει να φτιάξει ένα γυάλινο κλουβί (40% του συνολικού χώρου) για τους καπνιστές και τον υπόλοιπο χώρο (60%) να τον κρατήσει αποκλειστικά για τους μη καπνιστές!

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που ενοχλείται από την παράνομη επέκταση της καφετέριας μέχρι σήμερα έκανε καταγγελίες στην πολεοδομία που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα (Ελλάδα!!!!!). Τώρα θα καταγγέλλει τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο http://nosmokingingreece.blogspot.com για παράβαση των διατάξεων του νόμου του Αβραμόπουλου. Αυτός είναι ένας άλλος πονοκέφαλος: Τα 70 τετραγωνικά θα μετρούνται από τα νόμιμα μόνο ή θα συνυπολογίζονται και τα παράνομα;

Η συζήτηση έχει ανάψει στο http://nosmokingingreece.blogspot.com όπου χρησιμοποιούνται πλέον μη κόσμιες εκφράσεις όπως «οι καπνιστές θα διώκονται και θα πατιούνται σαν τις κατσαρίδες» κλπ

Rodia είπε...

Σίγουρα θα περάσω να δω, αλλά όχι τώρα αμέσως.. αργότερα..
Εμένα θα μου άρεσε να περάσουν τον αντικαπνιστικό νόμο και σε άλλα μαγαζιά, καθαρά εμπορικά, π.χ. ρούχων, παπουτσιών, κλπ κλπ.. Να υπάρχουν δλδ καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες ΜΟΝΟ σε καπνιστές!!!
(καταχθόνια ιδέα, ε)