Σελίδες

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Live blogging χτες στο radiobubble.gr

Με το τίτλο «Μήπως να τα πούμε σαν άνθρωποι;» δούλεψε στο φουλ χτες βράδυ -ε, βράδυ είναι και οι... πρώτες πρωινές ώρες!- η αεράτη σύσκεψη του ιντερνετικού ραδιοφώνου που μπήκε για τα καλά στη ζωή μας.

Μοναδική εμπειρία, χλίδα στα τεράστια στούντια του Μεγάρου, σαμπάνιες έρρεαν βροχηδόν και καταρρακτωδώς στα λαρύγγια, πίτσες ερχόντουσαν και φεύγαν -στη (και από τη) φαντασία των πεινασμένων συνέδρων- και το Skype λειτουργούσε πεντακάθαρα μεταξύ Αθήνας Σουδάν, Αθήνας Καναδά, Αθήνας Παρισίων, μεταξύ Αθήνας και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο πλην Θεσσαλονίκης! Εβαζε παράσιτα στη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, μυστήρια πράγματα... Κάποιος ιερός Δάκτυλος μάλλον θα φταίει πάλι. Τελικά, απελπίστηκε μάλλον ο Δάκτυλος ότι θα επιτύχει να εμποδίσει τις καλές σχέσεις των Δύο Πόλεων, έτσι απεχώρησε αθόρυβα και μπορέσαμε να μιλήσουμε με τον ΑΝεμο, με τον Αστέρη, κλπ κλπ.

Εφυγα γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα και στο δρόμο έψαχνα περίπτερο ανοιχτό, αλλά τπτ. Θα βλέπαν κι οι περιπτεράδες τιβι στους καναπέδες τους, καθώς φαίνεται. Το ίντερνετ καφέ της γειτονιάς μου έσφυζε από ζωή, τίγκα λέμε. Εφτασα σπίτι και άνοιξα να δω κάνα κανάλι, όλο τα ίδια και τα ίδια, αναλύσεις επί αναλύσεων, ειδικοί αναλυτές, διεθνολόγοι, κλπ γνωστά μαρουλόφυλλα. Σοβαρές εκπομπές, όπου μια κυρία που "παρακολουθούσε τη ροή" κατάφερνε να διακόπτει τον (κάθε) ομιλητή πάνω στην ώρα που κάτι ενδιαφέρον (μπορεί να) έλεγε! Ανέφερε η κυρία τι συμβαίνει π.χ. στο Σικάγο -σε σύνδεση τάχα μου, μια εικόνα βλέπαμε όλο την ίδια με κάτι τύπους να ακουμπάνε πάνω σε κάτι κάγκελλα- και μετά άντε να ξαναβρεί ο ομιλητής το νήμα. Ενοιωσα κάπως σαν εκείνον τον εραστή που τον αφήνει η γκόμενα μπουκάλα -υποθέτω.

Επεσα για ύπνο τη στιγμή που η διαφορά ήταν 4 μονάδες στη Φλόριντα. Ξύπνησα έχοντας δει ένα παράξενο όνειρο...
(αυτό σε επόμενη ανάρτηση)

-->> το σπουδαίο είναι ότι πράγματι «Τα είπαμε σαν άνθρωποι»! Οχι ανδρείκελα, όχι σοφά μορμολύκεια, τίποτα ψεύτικο. Αυτά. Σήμερα βραδάκι συνεχίζεται η συνεδρίαση με σχόλια, κλπ κλπ, να είστε εκεί κατά τις 9:30μμ. Στις 7:00-8:00 η εκπομπούλα μου και μετά οι θρυλικοί Contrabbbbantos. Τα λέμε.

6 σχόλια:

Βλαχοκυριλές είπε...

Πολύ ωραίο διήγημα της περασμένης Τετάρτης, ευχαριστούμε για την ανάγνωση. Δεν το είχα πάρει πρέφα το radiobubble, δεν τα προλαβαίνω όλα :-)

Βλαχοκυριλές είπε...

Για την ακρίβεια, ίσως χάνω τα καλύτερα!

Rodia είπε...

Ελα, μη το παίρνεις τόσο βαριά!
Είναι καθαρά θέμα τύχης το τί θα... πετύχεις! (στο ίντερνετ)
Εμένα η καλή μου μοίρα με έριξε σε καλό δρόμο αυτή τη φορά -κυκλοφορώ πολύ βλέπεις... χαχαχα :))
Για κόπιασε να δοκιμάσεις κι εσύ, κάνε μια εκπομπούλα, εύκολο είναι. :)

Maria Mikro Analogo είπε...

Αυτό ακριβώς που λες: "σαν άνθρωποι". Τη χθεσινή βραδιά τη βρήκα υπέροχη και σας ευχαριστώ όλους γι' αυτό :)
Φιλιά!

zappa είπε...

proeklogikh ekpomph apla mageia....paidia apla skisate (omadikws). H antapokrish apo parisi htan ola ta lefta

Rodia είπε...

~~Μαράκι, ευχαριστούμε! :))

~~zappa, ναι, ίσως ήταν πολιτικά πιο... αποκαλυπτική!!!
Εμένα μου άρεσε και από την αμέρικα..Τη συνομιλία με το νέο που ανήκε και στην ομάδα του νυν προέδρου που τη βάζεις;