Σελίδες

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

πωπω κούραση...



Κουράστηκε πάρα πολύ ο κ. Βαρδινογιάννης (του έφυγε η τάπα λέμε) να πείσει τον κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο να χριστεί Πρόεδρος της ΠΑΕ του ΠΑΟ -του Παναθηναϊκού, για τους αμύητους περί τα ποδοσφαιρικά.

Σαν να τον βλέπω να πιέζει αφόρητα και ασύστολα τον καλόν αυτόν άνθρωπο, με τηλεφωνήματα απανωτά, με δώρα, με τραπεζώματα, με μπουκώματα, με... με... με... Μόνο ξύλο που δεν τού 'ριξε λέμε! Ισως και να τον φοβήθηκε πάνω σε αυτό, γιατί ο Νίκος έχει το πάνω χέρι στο άθλημα των χεριών. Τωρα, με την ευκαιρία, θα γυμνάσει και τα πόδια του.
______________________
ΣΗΜ.1. Για τουτο λεω, βρε παιδι μου Νίκο, να ακολουθεις την κλίση σου από μικρός για να μη ξευτιλίζεσαι μεγάλος... «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα» λέγαν οι αρχαίοι.
ΣΗΜ.2. Παιδί μου, Φώτη, ποια εκπληξούλα μας ετοιμάζεις εσύ;
ΣΗΜ.3. Το νέο το βρήκα εδώ, που το είχε βρει εδω. Εντωμεταξύ, στο συγκλονιστικό γεγονός αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος Zaphod.
ΣΗΜ.4. Η αντιφαση ειναι εγγενης ιδιοτητα του ανθρωπου και πολιτισμος ειναι να μαχεσαι τις αντιφασεις. Λιγοι τα καταφερνουν μεχρι το τελος. Απέναντι στον ολοκληρωμένο άνθρωπο, τον άνθρωπο φιλόσοφο, εμεις χτιζουμε τωρα τον... παγκοσμιοποιημενο άνθρωπο!! Τον ανθρωπο που οχι μονο συμβιβαζεται με τις αντιφασεις του, αλλα τις κανει και σημαια. Πού θα βγαλει αυτο; Ιδωμεν...

4 σχόλια:

vasiliskos είπε...

Μπα! Συνωνυμία θα είναι! :)

Rodia είπε...

Μαλλον.. Ο ξαδερφος του θα ειναι!
Δεν ξερει γρυ κι απο ποδοσφαιρο -λενε. Ακουσα ηδη οπαδους να διαμαρτυρονται. Ισως ο Γιαννης Βαρδινογιαννης τον εβαλε δοκιμαστικα τωρα που ειναι καλοκαιρι να κοψει αντιδρασεις...

Ανώνυμος είπε...

"Παιδί μου, Φώτη, ποια εκπληξούλα μας ετοιμάζεις εσύ;"

Κουβέλης πρόεδρος της ΑΕΚ και Ψαριανός αντιπρόεδρος...
(και οι δύο είναι ΑΕΚτζήδες)

Rodia είπε...

Μολις τωρα καταλαβα (η βραδυφλεγης!) την προταση του Antidrasex: Στον Πανθρακικό ο Πάγκαλος!

Μετα της Βουλης τα εδρανα, σειρα εχουν οι κερκιδες των γηπεδων!