Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Αγγελικά φτερά




Ούτε ψύλλος στον κόρφο του κ. Αγγέλου, δεν θα ήθελα να είμαι αυτές τις μέρες. Πώς τα κατάφερε ο άνθρωπος να χωρέσει και να προστατέψει κάτω από τις φτερούγες του σχεδόν ολόκληρο το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού -μαζί με τον ίδιο τον κ. Καραμανλή; Φαντάζομαι ότι κατέβαλλε τεράστιες προσπάθειες ο εξ απορρήτων του κ. Καραμανλή, ένας απλός δημόσιος υπάλληλος. Αυτό που με εκπλήσσει είναι το ότι, αν και φέρεται με τον παληκαρίσιο τρόπο που φέρεται, δεν έτυχε να κανει ούτε ένα φίλο μέσα σε αυτή τη σφηγκοφωλιά που είναι (καθώς φαίνεται τώρα πεντακάθαρα) το κόμμα της ΝΔ. Κανείς απολύτως δεν προσφέρθηκε να τον βοηθήσει να συμπληρώσει το ποσόν των 400.000 € που είναι η εγγύηση που επεβλήθει απο την κα Εισαγγελέα -αν δεν κανω λαθος. Ούτε καν ο κ. Βουλγαράκης -ο μέγας διδάσκαλος στα περί των οφ σορ εταιρειών- προσεφέρθη. Για τον πρώην πρωθυπουργό, ούτε λόγος. Κρύβεται ο ανεύθυνος άρχων και αφήνει τους υπαλλήλους του -αυτη την ώρα τον κ. εξ απορρήτων κ. Αγγέλου- να βγάζουν το φίδι από την τρύπα και να υφίστανται διώξεις στη θέση του. Κρίμα...

Αναρωτιεμαι πάντως, γιατί -για ποιον ακριβώς λόγο- επιμένει ο κ. Αγγέλου να παίζει αυτό τον άχαρο ρόλο του υπεύθυνου θύματος; Μπορώ να το καταλάβω μονάχα στην περίπτωση που είναι ο μοναδικός εξ όλων των εμπλεκομένων που διαθέτει τόσο μεγάλα φτερά!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-λες ναναι άπορος κανένας από δαύτους?
-λές νακαναν κάτι με το αζημίωτο?
-ξέρεις για πόσες γενιές έχουν κάνει την 'μπάζα τους' ?
-είναι κανένα κόμμα που δεν είναι σφηκοφωλιά?

Rodia είπε...

-λες να μη συμφωνω με οσα γραφεις;
-λες να μην ειδες οτι σατιριζω;
εχμ...

blackbedlam είπε...

Γεια σου Rodia
Nα ξέρεις πάντα έχουν μεγάλα φτερά για να ζεσταίνουν στο κόρφο τους το αυγό του φιδιού .
Όσο για αν υπάρχουν κόμματα που να μην είναι σφηκοφωλιά.Εγώ ξέρω ποιο κόμμα μπορεί να μην είναι σφηκοφωλιά.
Είναι το κόμμα εκείνο στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι ή όσο γίνεται περισσότεροι εργαζόμενοι και θα ασκούμε έλεγχο και όχι μόνον κριτική εκ του μακρόθεν εξασφαλίζοντας άλλοθι για την απραξία μας.
Καλό μας ξημέρωμα παιδιά