Σελίδες

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Οι απαγορευμένες περιοχές του σώματος

Ο άνθρωπος, όπως περιγράφεται από πολλές θρησκείες και τους ηγέτες τους, όπως τον θέλουν οι διάφορες "ευαίσθητες" ελίτ, όπως τον θέλουν μερικές μαμάδες (ίσως και μπαμπάδες) είναι ένα όν, το οποίον:

1. Δεν χέζει
2. Δεν κατουρεί
3. Δεν γαμεί
4. Δεν γαμείται

Ολα αυτά, επειδή δεν πρέπει να λέει "κακά λόγια", δηλαδή να μην αναφέρεται στις εξαιρετικά σημαντικές περιοχές χάρη στις οποίες ζει και διαιωνίζεται και, κατ' επέκταση, να τις θεωρεί ανύπαρκτες. Σαν να μην έχει κολαράκι, ούτε εργαλεία ανακούφισης της φούσκας του, ούτε (κυρίως αυτό) εργαλεία αναπαραγωγής. Για φανταστείτε λοιπόν ένα πλάσμα χωρίς αυτά τα εντελώς απαραίτητα αξεσουάρ. Ούτε να το σκεφτώ μπορώ. ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!

Η απόλυτη τιμωρία θα ήταν να ληφθεί μια Απόφαση και όλοι εκείνοι, που αρνούνται στον Ανθρωπο τα βασικά στοιχεία της οντότητάς του, να υποστούν μερικές επεμβάσεις... κοπτικής ραπτικής!!!

3 σχόλια:

Mafalda είπε...

Pes ta, pes ta! Egw eimai 100% mazi sou!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ αλλό τόσο! Άσε που ο κύριος με το σλιπάκι κάπως έτσι θα βλέπει τα πράγματα γι'αυτό και το θράσος ~~ λέω τώρα~~ Καλημέρα όλη μέρα

patsiouri είπε...

Αμ δεν ήταν και τόσο παλιά που όταν έπιαναν τα αγοράκια να την παίζουν τους έλεγα πως ο Θεούλης θα τους κόψει ΑΥΤΟ το χέρι...
Το χέρι, όχι το άλλο!
Γιατί όπως σωστά το έθεσες το άλλο δεν υπάρχει!