Σελίδες

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

η δήλωση του Κίσινγκερ και δυο αυγά μελάτα

Ευκαιρία πάλι να γίνει ντόρος με τη δήλωση αυτή, που έγινε ή δέν έγινε από τον ίδιο τον Κίσινγκερ μόνο εκείνος το ξέρει αλλά πού είναι τώρα να μας το πει;
Αυτό που μπορώ να βεβαιώσω όπως σχολίασα ήδη τρεις φορες εδώ: -->>
http://synomosiologion.blogspot.com/2008/08/to.html

1. Η δήλωση του Κίσσινγκερ έγινε. Την άκουσα με τα αυτιά μου το 1974, τότε που μεσολαβούσε για το Κυπριακό. Μεταδόθηκε από δελτίο ειδήσεων κρατικού ραδιοσταθμού -ακούγαμε μετά μανίας τότε. Δεν πρόσεξα και δεν θυμάμαι να το έγραψαν εφημερίδες, δεν διάβαζα και πολύ εφημερίδα τότε, ραδιόφωνο άκουγα.
Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία -πέρασε στο ντούκου που λένε- και μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν άκουσα μετά από πολλά χρόνια (ιδιαίτερα προσφάτως) να γίνεται τόσος ντόρος γι αυτήν. Να δίνονται προεκτάσεις δλδ και η δήλωση να έχει εξαφανιστεί. Ούτε τώρα όμως δίνω σημασία, μέχρι που φτάνω στο σημείο να αμφισβητώ την ακοή μου: μήπως δεν άκουσα καλά;

2. Παίζει βέβαια και η περίπτωση να ήταν μια δήλωση-μαϊμού κάποιου ευφάνταστου εκφωνητή -εκφωνήτριας στη συγκεκριμμένη περίπτωση. Σκέφτομαι όμως τι λόγο θα είχε να πει ένα τόσο τραβηγμένο ψέμμα;

3. σμπλρ.-->>
Επανέρχομαι: με δυο λόγια, η προέκταση ενός γεγονότος σε ιστορία συνομωσιολογίας δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από την άρνηση ενός γεγονότος.

Σχόλια τέλος και συνεχίζω τη σκέψη μου:
Κάτι ξέφυγε του Κίσινγκερ (σκόπιμα ή όχι και σκασίλα μας), το πήρε πίσω (σκόπιμα ή όχι και κάτι τρέχει στα γύφτικα), κάποιοι αναμοχλεύουν κάθε τόσο το συμβάν (σκόπιμα ή όχι και δυο αυγά μελάτα), μπορεί και να έπαιξε το σενάριο στη φαντασία της εκφωνήτριας (γυναικεία ήταν η φωνή) ότι η "δήλωση" είναι του Κίσινγκερ ή να την έβαλε στο στόμα του (σκόπιμα ή όχι κι ένα σακκί παντζάρια). Αυτό είναι το δικό μου σενάριο συνωμοσίας και πάπαλα. Δηλώνω ότι δεν ριχνω νερό σε κανένα μύλο και ότι δεν με απασχολεί το θέμα και προτείνω να κάνεις κι εσύ, αγαπητέ μου αναγνώστη, το ίδιο. Αν γνωρίζαμε το τί λέγεται και το τί δεν λέγεται στα διάφορα φόρα, συνέδρια, σεμινάρια, συναντήσεις επισήμων, κλπ κλπ βαρύγδουπα, θα είμασταν απολύτως σίγουροι ότι οι σοβαρότερες συζητήσεις γίνονται στο περίπτερο της γειτονιάς μας.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ και ΟΥΦΦΦΦΦ

2 σχόλια:

περιούσιος είπε...

Ένας λόγος, λοιπόν, παραπάνω, ώστε αυτή η δήλωση να μη βρίσκεται στο στόμα των διαφόρων συνομοσιολόγων, που κατακλύζουν τα Μ.Μ.Ε. και το Διαδίκτυο και διαδίδουν πράγματα, που δεν μπορούν να αποδείξουν.
Υ.Γ. Εννοείται ότι από τον τρόπο σκέψης σου αποδεικνύεται ότι δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.

ange-ta είπε...

Είπε ή δεν είπε κάτι ο αυτός ο νομπελίστας της ειρήνης, (αδιάφορο αν είπε ή δεν είπε) ένα είναι σίγουρο: Ηταν ο μεγαλύτερος κρυψίνους και συνωμότης του κόσμου όλου και όλων των εποχών!

Κατα τον αμερικανό Ενγντάλ, είναι ο θεωρητικός της στρατηγικής της κυριαρχίας των αμερικανών επι των άλλων λαών, μέσω των τροφίμων.
Λέει ο ίδιος ότι είπε (εγω δεν παίρνω όρκο, ότι το είπε) "οποιος είναι κύριος της ενέργειας είναι κυριάρχος ενός κράτους. Οποιος είναι κυριάρχος της τροφής ειναι κυριαρχος των λαών".

Τωρα, αν δεν είπε τίποτε απο αυτα, εε τότε τα παραπονάσας στοπ.