Σελίδες

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

ΔΩΡΕΑΝ τεστ οστεοπώρωσης

Περπατώντας προς το μαγαζάκι όπου, όταν βρίσκομαι Αθήνα, ψωνίζω -σε πολύ καλές τιμές- διάφορα αναλώσιμα υλικά, π.χ. μπαταρίες, σιντιά, φιλμς, λάμπες μακράς διαρκείας, φακούς, θήκες, βιντεοκασέτες, κλπ... περπατώντας λοιπόν από το σταθμό "Πανεπιστήμιο" του ΜΕΤΡΟ σκεφτόμουν ότι μάλλον είναι καιρός να κάνω μια εξέταση για οστεοπώρωση. Η σκέψη αυτή κράτησε ώσπου να φτάσω στο φανάρι της Σταδίου. Οταν πέρασα στο απέναντι πεζοδρόμιο, συχέχισα να περπατώ χωρίς να σκέφτομαι τίποτα, μέχρι τη στιγμή που ένιωσα να πέφτω! Από τη στιγμή που το ένιωσα αυτό, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκα φαρδιά πλατιά μπρούμυτα κάτω στο πεζοδρόμιο, το μυαλό μου έψαξε για μια βολική πτωτική στάση και, πράγματι, βρέθηκα πεσμένη χωρίς καν να πάθω μια μικρή γρατζουνιά. Ξαφνιάστηκα βέβαια, το πρώτο που κοίταξα ήταν τα γυαλιά μου που έπεσαν και αυτά βεβαίως. Ηταν σώα ευτυχώς. Μετά, ενώ μερικά χέρια με τραβούσαν προς τα πάνω, ψηλάφισα το δεξί μου γόνατο, που πονούσε λιγουλάκι, και το ένιωσα σώο και ζεστό. Μια γυναικεία φωνή είπε «η λακκούβα φταίει, σκοντάψατε στη λακκούβα». Ενας σεκιουριτάς βγήκε από το κατάστημα της ΕΤΕ (Σταδίου 29) και πρότεινε «ελάτε λίγο μέσα να καθίσετε, να συνέλθετε» αλλά ευχαρίστησα και αρνήθηκα ευγενικά. Πριν συνεχίσω το δρόμο μου, γύρισα και κοίταξα τη λακκούβα. Ηταν ένα μικρό τριγωνικό κομμάτι πλάκας που έλειπε, αυτό έκανε τη ζημιά. Εψαξα με το βλέμμα να βρω κάτι τι να επισημάνω αυτό το σημείο μη την πατήσει και κάνας άλλος, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Σκέφτηκα να μπω στην τράπεζα να πω την ιδέα μου σε κάναν υπέυθυνο εκεί πέρα, αλλά δεν το έπραξα, μια και η σκέψη του συνεχούς εισιτηρίου περιορισμένης χρονικής διάρκειας ήταν σημαντικότερη εκείνη την ώρα. Δεν ήθελα να χασομερήσω και... σιγά που θα ενδιαφερόταν ο υπεύθυνος του καταστήματος για τη λακκούβα που βρίσκεται έξω από κατάστημά του! Μέχρι να υποβάλλει τα σχετικά χαρτιά στο Δήμο για να στείλει συνεργείο να αλλάξει τη σπασμένη πλάκα, τρέχα γύρευε πόσες λακκούβες θα δημιουργηθούν ακόμα! ...και συνέχισα το δρόμο μου.
Αυτή η τούμπα ήταν ένα σούπερ τεστ οστεοπώρωσης και με τη βούλα του κ. Νικήτα Κακλαμάνη! Ισως να μη χρειάζεται να υποβληθώ σε παραπανίσια έξοδα.

-->> το μαγαζάκι το συνιστώ ανεπιφύλακτα, επισκεφθείτε το! Κατεβαίνοντας από τη Στοά του Βιβλίου, ειναι πολύ εύκολο να το ανακαλύψεις. Βρίσκεται στη στοά που αποτελεί νοητή συνέχεια της Στοάς του Βιβλίου, μολις διασχίσεις την οδό Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: