Σελίδες

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Το Reuters για την Ελλάδα

Πρακτορείο Reuters
Αθήνα 14η Σεπτεμβρίου 2009, 22:56
Του ανταποκριτή μας Che Apotagravάra

“Με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα προχωρήσουμε μπροστά”

Mε αυτά τα λόγια η κυβέρνηση εθνικής ενότητας που προέκυψε από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2009 που έγιναν αμέσως μετά τις πυρκαγιές του Αυγούστου ανέλαβε την ευθύνη της ανασύστασης του κράτους και της εκ νέου δημιουργίας όλης της Αττικής.

Στα πρώτα μέτρα που ανακοίνωσε η νεοεκλεγείσα Ελληνική κυβέρνηση

*Θα χτιστεί εκ νέου η Αθήνα.

Σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο ενός στρέμματος θα αντιστοιχεί ένα πάρκο με δέντρα, μια παιδική χαρά και ένας παιδικός σταθμός.
Ανά τρία οικοδομικά τετράγωνα θα υπάρχει ένα σχολικό συγκρότημα προσχολικής, βασικής και Μέσης εκπαίδευσης.
Ανά τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα του ενός στρέμματος θα υπάρχει χώρος αθλοπαιδιών έκτασης ενός στρέμματος.
Ανά πέντε οικοδομικά τετράγωνα θα δημιουργηθεί Μέγαρο Τεχνών με αίθουσες διδασκαλίας και εκδηλώσεων.

*Κανένα κτίριο δεν θα επιτρέπεται εφεξής να ξεπερνάει τους δύο ορόφους.

*Τα πέριξ της Αττικής ελληνικά βουνά Πάρνηθα, Υμηττός και Πεντέλη αναδασώνονται άμεσα και πλήρως. Η αναδάσωση θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη της απελθούσας κυβερνήσεως -μέχρι βαθμού Γ' Γραμματέα Υπουργείου- τα οποία καταδικάστηκαν από τα λαικά δικαστήρια να σκάβουν, να κουβαλάνε χώμα και δέντρα, να φυτεύουν και να προφυλάσουν εφεξής τα δάση στα ειδικά γκουλάγκ “υπαιτίων πυρκαγιάς” που δημιουργήθηκαν. Στα καμμένα πρώην δάση και βουνά πέριξ της Αττικής.

Κατ' εξαίρεση μια κατηγορία απελθόντων πολιτικών ανδρών (ανάμεσά τους ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών υπεύθυνος για θέματα Δημοσίας Τάξεως και ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ) καταδικάστηκαν σε δια βίου πλανόδια περιοδία από οικία σε οικία με μοναδική αρμοδιότητα τον ποτισμό των κήπων (συμπεριλαμβανομένων και των γλαστρών με καλλωπιστικά φυτά) των πολιτών.

Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Κωνσταντίνος Καραμανλής που συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να διαφύγει από τα Βόρεια σύνορα της χώρας μεταμφιεσμένος σε Τούρκο λαθρέμπορο παστουρμά... -->> πάτα το συνδεσμο


Δεν υπάρχουν σχόλια: