Σελίδες

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

το ονομα

πως τον λεν πως τον λεν τον ποταμο;
Ιλισσο! Ιλισσο!

-->> Η Ελλαδα ειναι μια χωρα σαν γκομενα ξενερε και δεδομενη. Ο,τι και να παθει, οσο ξυλο και να φαει, με σπασμενα πλευρα και πρησμενο ματι, στο νομιμο συζυγο/συνεταιρο/συμμαχο προσκολλημενη ειναι. Τελος. Τον ποταμο τον λενε Ιλισσο, παει και τελειωσε και ας μη τρεφουμε αυταπατες. Ολα τα αλλα ειναι πυροτεχνηματα.

-->> Ηθικον διδαγμα: το ονομα να συμφωνειται πριν γεννηθει το παιδι. Οταν γεννηθει, ειναι αργα. Επεμβαινουν οι συμπεθερες και τα σογια και κοβει η μαγιονεζα.

-->> Δεν παιρνουμε και κανα μαθηματακι απο την τσαχπινογαργαλιαρα Τουρκια. Πως παιζει τους λιγουρηδες και τους γιακαδακηδες στα δαχτυλα λεω.

4 σχόλια:

faraona είπε...

Μηπως διπλα στα:"συζυγο/συνεταιρο/συμμαχο"να βαζαμε και νταβατζη -μετα συγχωρησεως δηλαδη-για ναμαστε μεσα?
Οσο για τα της βαπτησεως συμφωνω απολυτως.
Το ονομα απο τα πριν και με διευθυνση και τηλεφωνο παρακαλω...
Καλημερα Ροδια

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά η Τουρκία παίζει την εξωτερική πολιτική στα δάκτυλα όπως και εσύ έχεις την καταπληκτική δυνατότητα μέσα σε τρεις γραμμές να τα λες όλα όμορφα και απλά..

Ανώνυμος είπε...

Ξερουμε ένα σωρό Μπούληδες και Μπέμπες που δεν γεννληθηκαν ούτε βαπτίστηκαν έτσι αλλά τους το κόλλησαν το παρατσούκλι αργότερα.

Για την Τουρκία έχεις δίκιο. Αν αρχίζαμε και εμείς τις πτήσεις πάνω από τα Σκόπια και φτιάχναμε στρατιά Μακεδονίας φάτσα να μας βλέπουν κάθε μέρα θα βλέπαμε πόσο διαλλακτικοί με την Ελλάδα θα ήταν οι γείτονες.
Καρότο και ρόπαλο.
Δεν τολμάμε να διεκδικήσουμε για τα δικαιώματα μας στο Αιγαίο (πετρέλαιο κτλ) και με τον ίδιο τρόπο δεν θα τολμούσαν να ψεύδονται οι παλιοί "σύντροφοι" που λιγουρεύονταν την Μακεδονία μας από τον Εμφύλιο.

Θέλουμε να παίζουμε τον ηγετικό οικονομικό ρόλο στα Βαλκάνια
με ένα σωρό υποχωρήσεις.

Η πιο σημαντική ήταν αυτή του Μητσοτάκη που ενώ είχε συμφωνήσει με τον Ελληνικό λαό και την Ευρώπη , με τα αφεντικά του σχεδίαζε άλλα.
Ποτέ δεν έπρεπε να αναγνωρισθούν τα Σκόπια σαν ανεξάρτητο κράτος με σύνθετη ονομασία της Μακεδονίας και ΦΥΡΟΜ ήταν μια σύνθετη ονομασία που περιείχε το όνομα Μακεδονία.

Αλλά τι περιμένει κανείς από ένα επαγγελματία αποστάτη να μην πω προδότη!

Περιμένετε να δείτε η κόρη του τι θα κάνει για την Ελλάδα σαν Υπ. Εξ;

Zorba the Greek είπε...

Δηλαδή, γιά να καταλάβω αγαπητή Ροδιά, προτείνεις η Ελλάδα να δεχθεί ότι μπαρούφα της προτείνουν απ΄τις ΗΠΑ και τα Σκόπια; Άμα είναι να ηττηθούμε, να "πέσουμε" αξιοπρεπώς - όχι σαν φραπεδόμυαλοι.