Δεν τον έχω δοκιμάσει αυτόν τον οίνον [κρασί είναι κάτι άλλο btw!] αν και θα'θελα να τριτώσει το ...καλό διότι μέχρι σήμερα θεωρώ τον Μαρουβά Κισσάμου και το σαμιώτικο τις δύο κορυφές. Και φυσικά απεχθάνομαι κάτι πανάκριβα εμφιαλωμένα ξιδόκρασα που γράφουν στην ετικέτα τους του κόσμου τις παπαριές (π.χ. αφήνει αρώματα τριαντάφυλλου και κέδρου και μια επίγευση ανοιξιάτικων λουλουδιών- ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ!) και ο κάθε ματαιόδοξος πίνει ένα κρασί της πλάκας φουλ στα χημικά και στις παστίλιες, πληρώνει 20-30 ευρώ, και κάνει και τον καμπόσο!
Συγνώμη για το υβρεολόγιο αλλά ...φούντωσα, πάω να πιω μια ρακή από τις πλαγιές του Ψηλορείτη που αφήνει μια επίγευση κάλυκα καλάσνικοφ και πινελιές κλεμμένου κατσικιού από τα Ανώγεια!!!
doctor, και τα λευκα ξηρα λημνιά ειαι καλα κρασια, εμενα παντως το αγνο ανοθευτο και βιολογικο τσιπουρακι -θεσσαλικο ή βολιωτικο- ειναι στα τοπ των προτιμησεων μου! Εβιβα!:)) ..για.. εσωτερικη εντριβη!
Έχω κάνει πρόσφατα εκδρομή σε χωρουδάκια του τροόδους, υπάρχουν οι λεγόμενοι δρόμοι του κρασιού με μικρά τοπικά οινοποιία, και πήραμε μερικά μπουκαλια τοπικής παραγωγής. Ήταν πολύ όμορφα.
Τί γιορτάζουμε, Μαρίνα μου;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ;ο))))
Γενεθλια, Γατούλη μου.. κλεινουμε τα 23 αυριο το πρωι! :))
ΑπάντησηΔιαγραφή(το μικρο και χαϊδεμενο μου)
Καλόπιοτο και να τα κατοστήσεις ...όσα κι αν είναι...δικά μας είναι Ροδιά. Να περάσεις καλά !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή23! Υπάρχουν ακόμα τέτοιες ηλικιες;!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσα και να κλείνεις, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.
Ειπαμε: το μικρο μου τα κλείνει!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω παντως :)))
Να σου ζήσει!
ΑπάντησηΔιαγραφήχρόνια του πολλα :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα σου ζήσει!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν τον έχω δοκιμάσει αυτόν τον οίνον [κρασί είναι κάτι άλλο btw!] αν και θα'θελα να τριτώσει το ...καλό διότι μέχρι σήμερα θεωρώ τον Μαρουβά Κισσάμου και το σαμιώτικο τις δύο κορυφές.
Και φυσικά απεχθάνομαι κάτι πανάκριβα εμφιαλωμένα ξιδόκρασα που γράφουν στην ετικέτα τους του κόσμου τις παπαριές (π.χ. αφήνει αρώματα τριαντάφυλλου και κέδρου και μια επίγευση ανοιξιάτικων λουλουδιών- ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ!) και ο κάθε ματαιόδοξος πίνει ένα κρασί της πλάκας φουλ στα χημικά και στις παστίλιες, πληρώνει 20-30 ευρώ, και κάνει και τον καμπόσο!
Συγνώμη για το υβρεολόγιο αλλά ...φούντωσα, πάω να πιω μια ρακή από τις πλαγιές του Ψηλορείτη που αφήνει μια επίγευση κάλυκα καλάσνικοφ και πινελιές κλεμμένου κατσικιού από τα Ανώγεια!!!
ikor, roadartist, Ευχαριστωωωωωωωωω :)))
ΑπάντησηΔιαγραφήdoctor, και τα λευκα ξηρα λημνιά ειαι καλα κρασια, εμενα παντως το αγνο ανοθευτο και βιολογικο τσιπουρακι -θεσσαλικο ή βολιωτικο- ειναι στα τοπ των προτιμησεων μου! Εβιβα!:))
..για.. εσωτερικη εντριβη!
Να σου ζήσει το μικρό, να το χαίρεσαι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχω κάνει πρόσφατα εκδρομή σε χωρουδάκια του τροόδους, υπάρχουν οι λεγόμενοι δρόμοι του κρασιού με μικρά τοπικά οινοποιία, και πήραμε μερικά μπουκαλια τοπικής παραγωγής. Ήταν πολύ όμορφα.
Θα ανοίξω ένα μπουκάλι στην υγεία σας Ροδιά μου!
Χρόνια πολλά και καλή οινοποσία!! :)))
ΑπάντησηΔιαγραφή